Jan Tasche gaat met TST Montage voor kwaliteit die staat.

De monteurs van Jan Tasche kunnen buigen op een jarenlange ervaring in de montage en constructiewereld. Alle teams zijn voorzien van volledig uitgeruste bedrijfswagens. Alle gereedschappen en machines die nodig zijn voor het volbrengen van de meest complexe montageklussen zijn voorhanden. Daardoor zijn de monteurs  van Jan Tasche elke keer weer in staat het project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

Over TST Montage

Jan Tasche heeft met zijn bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring met montage van staaloplossingen. In 2012 vestigde TST Montage B.V. zich in een bedrijfshal aan de Nobelstraat in Tubbergen. Het bedrijf bestond toen uit 7 medewerkers. Al gauw groeide het bedrijf uit zijn voegen waardoor nieuwbouw nodig was. Het bedrijf van Jan Tasche werd halverwege 2017 uitgebreid met een permanent kantoor en een nieuwe bedrijfshal aan de overzijde van de straat.

Echte TST’ers zijn doorzetters
Deze nieuwbouw was net een half jaar in gebruik toen in de nacht van 1 februari 2018 een grote brand alles compleet verwoestte. Voor veel bedrijven een reden om bij de pakken neer te gaan zitten, maar zeker niet voor Jan Tasche. Het bedrijf werkte door vanuit de oude hal en een dag later werden er direct nieuwe plannen gemaakt een nieuwe hal. In januari 2019 begon de bouw in samenwerking met Auto Jol, Woertman Natuursteen en Nijkamp Transport en in bouwvak 2019 was deze nieuwbouw afgerond.

Nu de nieuwbouw volledig is afgerond kunnen we bij TST Montage weer doen waar we goed in zijn.

tst-montage-staalbouw-brand