Montage

TST Montage is specialist op het gebied van montage, staalbouw, prefab beton en gevel- en dakbeplating.

Onze monteurs kunnen buigen op een jarenlange ervaring in de montage en constructie wereld. Alle teams zijn voorzien van volledig uitgeruste bedrijfswagens. Alle gereedschappen en machines die nodig zijn voor het volbrengen van de meest complexe montageklussen zijn voorhanden. Daardoor zijn onze monteurs elke keer weer in staat het project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden. TST Montage is specialist op het gebied van montage, staalbouw, prefab beton en gevel- en dakbeplating. Ook kunt u gebruik maken van de veelzijdigheid van onze mensen op de bouwplaats.

Veelzijdigheid op de bouwplaats

Ook kunt u gebruik maken van de veelzijdigheid van onze mensen op de bouwplaats. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van kanaalplaatvloeren, betonplinten en het monteren van gevel- en dakbeplatingen.

Wij gaan voor kwaliteit die staat

Door onze jarenlange ervaring heeft TST Montage vele staalmontages en demontages voor klanten uitgevoerd. TST Montage beschikt over het VCA** 2017/6.0 certificaat.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde monteurs en ervaren voorwerkers. Al ons personeel is in het bezit van minimaal een VCA basis certificering, maar de meesten hebben een VCA Vol certificering. Daarnaast beschikken zij over de nodige certificaten voor het hijsen, heftruck besturen en hoogwerkers bedienen.